1121 Budapest, Zugligeti út 60

A Mosoly Szakértői

Baranyai Bernadett

Baranyai Bernadett

Dentálhigiénikus
Fogászati asszisztens

2008 óta dolgozik a DentalCoop Fogászat és Szájsebészeti Központban, fogászati asszisztensként. 2010-ben sikeresen letette a dentálhigiénikusi vizsgáját is. Nagy tapasztalattal rendelkező kolléganő, aki nyugodt, csendes természetével rendkívül segítőkész és megbízható támasza orvosainknak. Szájhigiéniai kezeléseit nagyon finoman és kíméletesen végzi.

„Mindennapi munkám mellett fontosnak tartom, a páciensekkel való kommunikációt, kötetlen beszélgetést, ezzel is oldva a bennük lévő esetleges feszültséget. A páciensek kérdéseikkel, kérésükkel, bizalommal fordulhatnak hozzám.”

Tóth Beáta Reni HBSc

Tóth Beáta HBSc

Diplomás dentálhigiénikus

Diplomáját a kanadai University of Western Ontario egyetem egészségügyi főiskolai karán szerezte meg 1997-ben. Később okleveles higiénikusi képesítést kapott a Cambrian Főiskolán, majd Vancuverben szerzett tapasztalatot. A Kanadában szerzett elméleti és gyakorlati szaktudásával 2008 óta erősíti csapatunkat. Rendkívül ergonomikusan, nagy precizitással dolgozik, szívesen vállal oktatást szakmájában. Rendszeresen utána olvas szaklapokban a szájhigiéniával kapcsolatos újdonságoknak.

„Higiénikusként kiemelkedően fontosnak tartom a páciensekhez való empatikus hozzáállást és az ínygyulladás és fogágybetegségek megelőzésére szánt kommunikációt.”

Schreck Tímea

Schreck Tímea

Dentálhigiénikus
Fogászati asszisztens

2011-ben végezte el a fogászati asszisztensképzést, majd a következő évben sikeres vizsgázott szájhigiénikusként is. Több éves magánrendelői tapasztalat után 2016 márciusától erősíti a DentalCoop csapatát. Munka iránti alázata és segítőkészsége nagy biztonságot nyújt a vele dolgozó orvosok számára.

„Kétgyermekes anyaként átérzem a szülők aggodalmát, valamint a gyerekek orvostól való félelmét, így nyugalmammal, mosolyommal, tapasztalatommal igyekszem segíteni a hozzánk érkező pácienseket.”

Lipták Renáta

Lipták Renáta

Fogászati asszisztens

2016 novemberében csatlakozott a Dental Coop fiatalos, dinamikus csapatához. Érettségi után idegenforgalmi területen képezte magát. Hobbija a rendszeres testedzés, a zenehallgatás, az utazás. Angol nyelven társalgási szinten beszél.

„Mivel már gyerekkoromban is nagyon fontosnak tartottam a fogaim védelmét, a személyi-és szájhigiéniát, most fogászati asszisztensként is igyekszem segítséget nyújtani a fogászati betegségek megelőzésében és kezelésében. Pozitív személyiségemmel, lelkiismeretes, empatikus munkámmal, jó kommunikációs készségemmel támogatom betegeinket a fogászati beavatkozásoktól való szorongásuk, félelmük legyőzésében, a biztonságos környezet megteremtésében. A jövőben is szeretnék hozzájárulni a pácienseink – kezelések utáni- elégedett mosolyához, a velük való szoros kapcsolattartás kialakításához, fenntartásához.”

erika bal pink

Czanka Erika

Fogászati asszisztens

2018. júniusban végzett a Pannon Kincstárban. Októberben csatlakozott a DentalCoop csapatához. Dr. Tausz Dóra fogszabályozó szakorvosnő mellett dolgozik. Számára a fogszabályozás művészet. A legjobb érzés, amikor a kis Páciensek örömmel, mosolyogva távoznak, és várják a legközelebbi találkozást! Szereti a néptáncot, színházat, állatokat.

„Ha mosolyogsz a világ visszamosolyog rád!”

Ivanov Kriszta

Ivanov Krisztinka Jordanka

Fogászati assziszten, dentálhigénikus

2004 óta dolgozik dentálhigiénikusként és 2019-ben csatlakozott A Dentalcoop csapatához. Munkáját elhivatottan és szeretettel végzi. Azon igyekszik, hogy a kezelés oldott hangulatban teljen, amihez eszközei az empátia és a vidámság. Fogszabályozási szakasszisztensként készüléket viselő páciensek szájhigiénés kezelésében tud segítséget nyújtani. A fogszabályzás előtt és alatt fontos a fogak számára a fluorid és az ásványi anyag, amit egy új speciális készülékkel tud bejuttatni a zománcba.

„Igyekszem motiválni a pácienseket és elérni azt, hogy fontos legyen számukra a szájhigiénia, ne csak esztétikai hanem egészségügyi szempontból is.”

Rokszín Nikolett

Rokszin Nikolett

Fogászati asszisztens

2018. novemberében végzett Debrecenben a Discimus Szakgimnáziumában. Gyakorlatát Gyulán szerezte a Megyei Központi Kórház Szájsebészeti Ambulanciáján. 2019 júliusa óta a Dental Coop csapatának tagja. Az hogy köztünk van azért szuper, mert fiatal, mindig mosolygós, energikus és készségesen segíti munkánkat.

„Öröm számomra, hogy egy olyan szakmában dolgozhatok, amely mosolyt csal az emberek arcára illetve, hogy egy elhivatott és megbízható team tagja lehetek. Nagyon fontos számomra a fejlődés, azért kezdtem el a dentálhigiénikusi képzést, hogy ezáltal is bővíthessem tudásomat.”

Jakab Jozefina

Jakab Jozefina

Fogászati asszisztens tanuló

Fogtechnikusi végzettséggel rendelkező ifjú kollegina/titán, aki jelenleg a fogászati asszisztens tanfolyamot végzi. Annak ellenére, hogy még csak tanuló otthonosan mozog a rendelőben.
Szabadidejében gasztronómiai tudományát fejleszti, valamelyik könyvesboltban kószál vagy éppen felfedezi városunk rejtett kis szépségeit.

„Örülök, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek. Minden porcikámmal arra törekszem, hogy napról napra jobb legyek.”

Google+