1121 Budapest, Zugligeti út 60

A Mosoly Szakértői

Pintér Dorothy

Vezető fogászati asszisztens
Dentálhigiénikus

2010-ben szerezte meg a dentalhigiénikusi szakképesítést Budapesten, és 2011-óta dolgozik a szakmában.
Gyakorlatiasan mozog a fogfehérítés és a szájsebészet területén. Határozott, könnyed, mindig jókedvű természetével könnyedén megoldja felmerülő feladatait. Szájhigiénikusi gyakorlatát parodontológus szakorvosunk mellett elmélyülő tudásával tökéletesítette.

„Fontos számomra, hogy a páciensek minden alkalommal elégedetten szálljanak ki a fogászati székből. Célom, a fogászat minden területének maximális elsajátítása.
Nagyon örülök annak, hogy egy ilyen megbízható vidám csapat tagja lehetek és az eddig megszerzett tudásomat itt bővíteni tudom.”

Baranyai Bernadett

Baranyai Bernadett

Dentálhigiénikus
Fogászati asszisztens

2008 óta dolgozik a DentalCoop Fogászat és Szájsebészeti Központban, fogászati asszisztensként. 2010-ben sikeresen letette a dentálhigiénikusi vizsgáját is. Nagy tapasztalattal rendelkező kolléganő, aki nyugodt, csendes természetével rendkívül segítőkész és megbízható támasza orvosainknak. Szájhigiéniai kezeléseit nagyon finoman és kíméletesen végzi.

„Mindennapi munkám mellett fontosnak tartom, a páciensekkel való kommunikációt, kötetlen beszélgetést, ezzel is oldva a bennük lévő esetleges feszültséget. A páciensek kérdéseikkel, kérésükkel, bizalommal fordulhatnak hozzám.”

Tóth Beáta Reni HBSc

Tóth Beáta Reni HBSc

Diplomás dentálhigiénikus

Diplomáját a kanadai University of Western Ontario egyetem egészségügyi főiskolai karán szerezte meg 1997-ben. Később okleveles higiénikusi képesítést kapott a Cambrian Főiskolán, majd Vancuverben szerzett tapasztalatot. A Kanadában szerzett elméleti és gyakorlati szaktudásával 2008 óta erősíti csapatunkat. Rendkívül ergonomikusan, nagy precizitással dolgozik, szívesen vállal oktatást szakmájában. Rendszeresen utána olvas szaklapokban a szájhigiéniával kapcsolatos újdonságoknak.

„Higiénikusként kiemelkedően fontosnak tartom a páciensekhez való empatikus hozzáállást és az ínygyulladás és fogágybetegségek megelőzésére szánt kommunikációt.”

Schreck Tímea

Schreck Tímea

Dentálhigiénikus
Fogászati asszisztens

2011-ben végezte el a fogászati asszisztensképzést, majd a következő évben sikeres vizsgázott szájhigiénikusként is. Több éves magánrendelői tapasztalat után 2016 márciusától erősíti a DentalCoop csapatát. Munka iránti alázata és segítőkészsége nagy biztonságot nyújt a vele dolgozó orvosok számára.

„Kétgyermekes anyaként átérzem a szülők aggodalmát, valamint a gyerekek orvostól való félelmét, így nyugalmammal, mosolyommal, tapasztalatommal igyekszem segíteni a hozzánk érkező pácienseket.”

Lipták Renáta

Lipták Renáta

Fogászati asszisztens

2016 novemberében csatlakozott a Dental Coop fiatalos, dinamikus csapatához. Érettségi után idegenforgalmi területen képezte magát. Hobbija a rendszeres testedzés, a zenehallgatás, az utazás. Angol nyelven társalgási szinten beszél.

„Mivel már gyerekkoromban is nagyon fontosnak tartottam a fogaim védelmét, a személyi-és szájhigiéniát, most fogászati asszisztensként is igyekszem segítséget nyújtani a fogászati betegségek megelőzésében és kezelésében. Pozitív személyiségemmel, lelkiismeretes, empatikus munkámmal, jó kommunikációs készségemmel támogatom betegeinket a fogászati beavatkozásoktól való szorongásuk, félelmük legyőzésében, a biztonságos környezet megteremtésében. A jövőben is szeretnék hozzájárulni a pácienseink – kezelések utáni- elégedett mosolyához, a velük való szoros kapcsolattartás kialakításához, fenntartásához.”

Bíró Márk

Bíró Márk

Fogászati asszisztens

Fogászati asszisztens szakmáját 2015 ben szerezte. Gyakorlatát a Semmelweis Egyetem konzerváló és gyermekfogászait klinikáján töltötte. Ezekben az években sok tapasztalatot szerzett a négykezes kezelésben. Mind a gyermekekben és felnőttekben fennálló feszültséget jól kezeli, barátságos empatikus természetével.

„Mosolyra mindig mosoly a válasz. ”

Czanka Erika

Czanka Erika

Fogászati asszisztens

2018. júniusban végzett a Pannon Kincstárban. Októberben csatlakozott a DentalCoop csapatához. Dr. Tausz Dóra fogszabályozó szakorvosnő mellett dolgozik. Számára a fogszabályozás művészet. A legjobb érzés, amikor a kis Páciensek örömmel, mosolyogva távoznak, és várják a legközelebbi találkozást! Szereti a néptáncot, színházat, állatokat.

„Ha mosolyogsz a világ visszamosolyog rád!”

Google+