1121 Budapest, Zugligeti út 60

A Mosoly Szakértői

Zelki Soma

Recepció vezető

2016 tavaszától a DentalCoop csapatának tagja. Szabadidejében a Magyar Vízilabda Szövetség hivatalos játékvezetőjeként működik közre mérkőzéseken. Rajong a jó filmekért, imád megismerni új kultúrákat és szeret zongorázni. Angolul folyékonyan beszél.

„Ősrégi berögződés, hogy a fogorvostól félni kell, és én tudom milyen szorongással teli érkezni valahova. Ilyenkor engem az nyugtat meg, ha meglátom a modern technikai eszközöket, valamint a tapasztalt, magabiztos orvosi teamet. Szerencsére a DentalCoop mindezt biztosítja, így hitelesen tudok a pácienseink számára támaszt nyújtani.”

Pribay Veronika

Fogászati recepciós

2015 júniusában csatlakozott a DentalCoop teamhez. Érettségi után felsőfokú szakképesítést szerzett, mint idegenforgalmi szakmenedzser és idegenvezető. Szabadidejét a zene tölti ki, aktív tagja a Csíkszerda kórusnak. Angol nyelven beszél.

„Barátságos, nyitott természetemmel, a hozzám fordulók iránt tanúsított figyelemmel és megértéssel szeretném elérni, hogy pácienseink nyugodt szívvel, bizalommal forduljanak hozzánk és itt tartózkodásuk a lehető legkellemesebben teljen.”

Tábori Nikolett

Tábori Nikolett

Fogászati recepciós

2019 nyarán csatlakozott hozzánk. Bár fogászati asszisztens és dentálhigiénikusi végzettséggel is rendelkezik, most recepciós munkakörben erősíti csapatunkat. Bármilyen fogas kérdéssel kapcsolatban tökéletesen képben van. Mindíg készséges, mosolygós. Szabadidejében szeret főzni, gasztronómiai élményeket gyűjteni.

„Szeretek fogászati területen dolgozni, bármilyen pozicióról legyen is szó. Segítőkészségemmel és vidám természetemmel igyekszem segíteni a hozzám forduló pácienseket.”

Google+