1121 Budapest, Zugligeti út 60

A Mosoly Szakértői

Zelki Soma

Recepció vezető

2016 tavaszától a DentalCoop csapatának tagja. Szabadidejében a Magyar Vízilabda Szövetség hivatalos játékvezetőjeként működik közre mérkőzéseken. Rajong a jó filmekért, imád megismerni új kultúrákat és szeret zongorázni. Angolul folyékonyan beszél.

„Ősrégi berögződés, hogy a fogorvostól félni kell, és én tudom milyen szorongással teli érkezni valahova. Ilyenkor engem az nyugtat meg, ha meglátom a modern technikai eszközöket, valamint a tapasztalt, magabiztos orvosi teamet. Szerencsére a DentalCoop mindezt biztosítja, így hitelesen tudok a pácienseink számára támaszt nyújtani.”

Pribay Veronika

Fogászati recepciós

2015 júniusában csatlakozott a DentalCoop teamhez. Érettségi után felsőfokú szakképesítést szerzett, mint idegenforgalmi szakmenedzser és idegenvezető. Szabadidejét a zene tölti ki, aktív tagja a Csíkszerda kórusnak. Angol nyelven beszél.

„Barátságos, nyitott természetemmel, a hozzám fordulók iránt tanúsított figyelemmel és megértéssel szeretném elérni, hogy pácienseink nyugodt szívvel, bizalommal forduljanak hozzánk és itt tartózkodásuk a lehető legkellemesebben teljen.

Pozsgai Ágnes

Pozsgai Ágnes

Fogászati recepciós

2009. februárjában csatlakozott a DentalCoop teamhez. Kislányával otthon töltött idő után, 2018. májusától erősíti újra csapatunkat. Érettségi után az idegenforgalom területén szerzett szakképesítést, később 2014-ben elvégezte a fogászati asszisztens képzést. Igazi csapatjátékos, kíváló problémamegoldó képessége és maximalizmusa miatt teamünk egyik alappillére. Szabadidejében szívesen biciklizik családjával.

“Pácienseink bizalommal fordulhatnak hozzám. Kedvességemmel és empatikus természetemmel igyekszem bennük feloldani az esetlegesen felmerülő félelmeket és feszültséget, legyen az egy mosoly, vagy pár kedves szó”

Kis-Nemes Bianka

Kis-Nemes Bianka

Fogászati recepciós

Szociológiai tanulmányai befejeztével 2018. tavasza óta dolgozik a DentalCoopban. Mindig is tudta, hogy olyan munkát szeretne, ahol emberekkel foglalkozhat, és segíthet. Jól kiegészíti a fiú recepciós csapatot nőies empátiájával, finom mosolyával.

„Munkám elengedhetetlen részének tartom, hogy mindig a páciensek segítségére legyek, akár pár kedves szóval vagy egy mosollyal. Fontos számomra, hogy mindenki elégedetten távozzon tőlünk.”

Google+