1121 Budapest, Zugligeti út 60

A Mosoly Szakértői

Dr. Schatz Balázs

ügyvezető igazgató és cégtulajdonostárs

Amellett, hogy kíváló fogorvos, ő a rendelő szakmai vezetője és ő álmodta meg a rendelőt mai formájában. Szabadidejében golfozik, és finom ételekkel kényezteti családját, barátait. “Szeretem, ha a rendelőnk élen jár, a technikai újítások, a minőségi szakemberek és az orvoslás terén!”

Dr. Szilágyi Emese

kreatív igazgató

A parodontológia mellett különböző operatív cégvezetői feladatokért és kreatív területekért felel. Szabadidejét festéssel, meditációval, kirándulással tölti. “fantasztikus csapatot építettünk fel, nagyon hálás vagyok, hogy ennek a teamnek a tagja vagyok. Az őszinte, nyílt kommunikáció megkönnyíti a közös munkát.”

Petrus Edina

Praxis menedzser

2007-ben csatlakozott a DentalCoop csapatához, mint praxis menedzser. Könyveli cégünk pénzügyeit, intézi csapatunk munkaügyeit, továbbá a gördülékeny és hatékony rendelő működésének háttérmunkáit is ő végzi teljes erőbedobással. Rendszeresen felkészíti a céget ISO auditra, amelynek feltételeit évek óta maximálisan teljesítjük.

„Cégünk pénzügyeinek lebonyolítása mellett, igyekszem kollégáim munkavégzését segíteni, biztosítani számukra a megfelelő, megbízható munkáltatói közeget. Összedolgozom az összes, különböző feladatkörben dolgozó munkatársammal, annak érdekében, hogy maximális színvonalat nyújtsunk pácienseinknek. A kihívásokat nem csak a munkahelyemen, hanem szabadidőmben is szeretem. Nagy kedvencem a kreatív hobby, de szívesen dekorálok esküvőket is.”

Zelki Soma

Zelki Soma

Recepció vezető

2016 tavaszától a DentalCoop csapatának tagja. Szabadidejében a Magyar Vízilabda Szövetség hivatalos játékvezetőjeként működik közre mérkőzéseken. Rajong a jó filmekért, imád megismerni új kultúrákat és szeret zongorázni. Angolul folyékonyan beszél.

„Ősrégi berögződés, hogy a fogorvostól félni kell, és én tudom milyen szorongással teli érkezni valahova. Ilyenkor engem az nyugtat meg, ha meglátom a modern technikai eszközöket, valamint a tapasztalt, magabiztos orvosi teamet. Szerencsére a DentalKópé mindezt biztosítja, így hitelesen tudok a pácienseink számára támaszt nyújtani.”

Kádár Kuci

Kádár Kuci

Marketingkommunikáció

A verseny- és a non-profit szférában eltöltött évek után 2018. tavaszán csatlakozott a csapatunkhoz, miután két gyerekének nevelésekor előtérbe került számára az egészségügy fontossága.

“Azon kívül, hogy támogatom a rendelők ideális láthatóságát, ismertségét, a páciensek minél szélesebb körű tájékoztatását, a kollégák képességfejlesztésével, és a csapat jóérzésével foglalkozom.”

Google+