1121 Budapest, Zugligeti út 60

A Mosoly Szakértői

Dr. Schatz Balázs

Dr. Schatz Balázs

Ügyvezető Igazgató
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos
Esztétikai specialista

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett, majd az Általános Orvostudományi Kart is elvégezte.
1999 –ben Fog és szájbetegségek szakvizsgát tett. 2011–ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos lett. 2002-től a DentalCoop fogászat tulajdonostársa és orvos-igazgatója.
Szakterülete a különböző implantátumokon vagy saját fogakon rögzülő fogpótlások készítése. Specialitása a természetes fogazathoz maximálisan illeszkedő teljes kerámia koronák és hidak kialakítása. A kerámia restaurációk területén hosszú távú tapasztalattal rendelkezik. 2005-óta használja praxisában a nemzetközileg elismert Procera cirkónium kerámia rendszert, a házban működő kiváló fogtechnikai laborral szorosan együttműködve.
Kihívásnak érzi a páciens arckarakteréhez leginkább passzoló harmonikus mosoly tervezését és különböző technikákkal történő megalkotását.
Angolul és portugálul beszél.

„Barátságos, higgadt természetem sokszor azonnal megnyugtatja félős pácienseimet, amint beülnek fogászati székembe! Tökéletes esztétikai eredményre törekszem, hiszen az így visszanyert magabiztosságukkal a pácienseim életminősségén is sikerül javítanom.”

Dr. Szilágyi Emese

Parodontológus fogszakorvos
Implantológus

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett. 1996-ban Fog- és szájbetegségek 2002-ben Parodontológia szakvizsgát tett.
Az egyetem elvégzését követően az USA –ban parodontológiai, szájsebészeti és endodonciai gyakorlaton vett részt.
1997-2011 között a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján egyetemi tanársegédként dolgozott, ahol parodontális regeneráció területén végzett kutatásokban parodontális betegek azonnali implantációjában, valamint az oktatásban és a Parodontológia tankönyv megírásában is aktívan részt vett.
Szakterülete a Parodontológia és az Implantológia. Specialitása a parodontális finom és mikrosebészet. Munkája meghatározó a rendelő prevenciós szemléletének kialakításában. Implantációs műtéteinél 1999-óta a Nobel Biocare világszerte elismert svéd gyártó legmegbízhatóbb implantátumait használja.
Angol nyelven beszél.

„Hálás vagyok a pácienseim bizalmáért és a teamnek, akikkel dolgozhatok. A Dentalcoopban végzett munkám életem egyik örömforrása!”

Dr. Kende Dóra

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos
Gyökérkezelő specialista

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvos Szakán végzett.
2009-ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szerzett.
2006 és 2015 között szakmai tapasztalatait a Pécsi Tudományegyetem Konzerváló Fogászati Osztályán szerezte, ahol a betegellátás mellett oktató és kutató munkát végzett. 2015 óta dolgozik a DentalCoopban.
Szakterülete a fogmegtartó kezelések valamint fémmentes, rögzített fogpótlások készítése. A fogmegtartó kezeléseken belül főként a bonyolult gyökércsatornájú fogak gyökérkezelésével foglalkozik.
Kihívásnak érzi a mosolygáskor előtűnő frontfogak problémáinak (elszíneződés, törés, rések, illetve torlódott fogazat, egyes fejlődési rendellenességek) helyreállítását kerámia héjak, koronák, valamint esztétikus tömőanyagok alkalmazásával.
Angolul és olaszul beszél.

„Jó hangulatban, precízen és nyugodtan szépet alkotni!”

Dr. Tausz Dóra

Fogszabályozó fogszakorvos

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett.
1996-ban Fog és szájbetegségek szakvizsgát, 2000-ben Fogszabályozás szakvizsgát szerzett. Szakmai tapasztalatait a Heim Pál Kórház Fogszabályozási Osztályán és a Rókus Kórház Fogszabályozó Szakrendelésén szerezte.
Oszlopos tagja a DentalCoop csapatának, hiszen 2003 óta dolgozik itt.
Szakterülete a fogszabályozás. Rendszeresen részt vesz hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseken és előadásokon. Kihívásnak érzi a bonyolult fogazati rendellenességek kezelését. Magas szintű betegellátó munkát végez mind a gyermek, mind pedig a felnőtt korosztály körében. Számos technikát alkalmazva, akár láthatatlan készülékekkel kezeli a különböző harapási eltéréseket, rendellenességeket.
Angolul és németül beszél.

„Nagyon jó érzés annak a lehetősége számomra, hogy a saját szakterületemen belül megtalálhatom a módját, hogy hogyan tehetek azért, hogy pácienseim elérjék azt, amit szeretnének!”

Dr. Wiedemann Norbert

Dr. Wiedemann Norbert

Szájsebész, implantológus

A Pécsi Orvostudományi Egyetem: Fogorvosi szakán diplomázott 2006-ban. 2009-ig a PTE Fogászati és Szájsebészeti Klinika központi gyakornoka volt, dentoalveolaris sebész szakvizsgát tett.
Szakmai tapasztalatokat különböző magánrendelőkben szerzett, Pécsett, gyakorlott a fogászati implantológia és a szájsebészet minden területén. Rendelésén jó hangulatban és nem utolsó sorban tökéletesen biztonságban érezhetik magukat a páciensek. Szabadidejében a téli sportok, a triatlon és a családja szerelmese, feleségével 4 gyermeket nevelnek.

„A lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb módon szeretem helyreállítani a dolgokat. Célom: lelkiismeretesnek maradni minden áron.”

Dr. Petzke Anna

Dentoalveolaris sebész, általános fogorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett 2015-ben, dento-alveolaris sebészet szakvizsgáját 2018-ban szerezte meg. Rezidens éveit a MH EK Honvédkórház Szájsebészeti Osztályán töltötte, melyet már hallgató korában is rendszeresen látogatott.
A szájsebészet mellett kiemelt szakterülete az implantátumokon, saját fogakon rögzülő fogpótlások készítése.
Vidám természete segítséget nyújt, hogy a kezelések a kezdeti félelem ellenére oldott hangulatban, fájdalommentesen, szorongások nélkül teljenek. Törekszik a páciensek számára is érthető, teljes körű tájékoztatást biztosítani mind a konzultációk, mind a kezelések során. Angol és francia nyelven beszél.

“Egy mosollyal több, és jobb hellyé válik a világ..”

Dr. Sebők Vivien Brigitta

Dr. Sebők Vivien Brigitta

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

2013-ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2014-től tagja a DentalCoop fogorvosi teamnek.
2015-től Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakirányban megkezdte a rezidensképzést, így a legfrissebb ismeretek birtokában tudja gyógyítani a DentalCoop felnőtt pácienseit.
Kihívásnak érzi minden fog esztétikus és funkcionális ellátását, legyen szó egy egyszerű tömésről vagy a legmodernebb Procera technológiával készült speciális kerámia pótlásokról.
Angolul beszél.

„Szeretem a szakmámat. A fogorvoslás számomra nem munka, hanem hivatás. Frissen végzett fogorvosként a legújabb technikákkal és a legmegfelelőbb anyagválasztással precíz ellátásban szeretném részesíteni a pácienseimet.”

Dr. Németh Dániel

Dr. Németh Dániel

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

A Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi szakán diplomázott 2011-ben. 2014-ig a PTE Fogászati és Szájsebészeti Klinika központi gyakornoka volt, ahol a betegellátás mellett oktató munkát is végzett.
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tett, kiválóan megfelelt minősítéssel. Klinikai tapasztalatait a szakvizsgát követően magánrendelőkben Komlón, Budapesten és Írországban bővítette. Részt vett a Dentális implantológia szakkönyv megírásában.
Hangsúlyos területe a fogpótlástan és a fogászati implantológia. Ezen szakterületen belül nagy tapasztalatra tett szert a komputernagivált implantációs sebészi sablonok tervezésében és felhasználásában. Ezen kívül a fémmentes esztétikus fogpótlások, direkt és indirekt restaurációk készítése az érdeklődési területe.
Szabadidejében a triatlon, a terepfutás és a fényképezés szenvedélyének hódol.
Angolul és németül beszél.

„Célom, hogy az elérhető modern technológiák segítségével a lehető legjobb ellátást kapják pácienseim, ezzel bíztosítva a precíz és kiszámítható eredményeket.”

Dr. Breiner Marcell

Dr. Breiner Marcell

Általános fogorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végzett. A DentalCoop fogorvosi csapatának fiatal, lelkes tagja. Ez a közösség ideális szakmai környezetet biztosít ahhoz, hogy a felhalmozott friss, naprakész tudását magabiztosan fordíthassa a páciensek javára a mindennapokban. Munkájának fókuszában a fogazat természetes esztétikájának helyreállítása áll, minimál-invazív módszerekkel, maximálisan figyelembe véve a fogak biológiai, mechanikai és funkcionális egységét. Érdeklődési területe a parodontológia, melyből szakvizsga megszerzésére készül. Angolul és olaszul beszél.

„Itt a hangulat vidám, a közösség barátságos, a magasszintű szakmaiság megkérdőjelezhetetlen. A páciens visszatérő mosolya jelenti a mindennapok örömét. Ilyen szakmai és munkatársi közegről álmodik, aki fogorvosként magasra helyezi a mércét, mert az elvárások meghaladása a cél.”

Dr. Nyeső Alice

Dr. Nyeső Alice

Gyermekfogszakorvos, gyógyszerész

2013-ban a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán és 2018-ban a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szerzett fogorvosi és gyógyszerészeti diplomát.
A Fogászati-és Szájsebészeti Oktató Intézet Gyermekfogászati Osztályán eltöltött rezidensi ideje lehetőséget biztosított a gyermekfogászat speciális területeinek elsajátítására. Gyerekfogszakorvosunk különös figyelmet fordít a prevencióra, a fogak egészségének megőrzésére illetve a már kialakult problémák (baleseti sérülések, szuvas, fájó fogak) szakszerű ellátására.

„Számomra a legfontosabb, hogy mindig jó élmények birtokában, örömmel térjenek vissza hozzám kis pácienseim.”

Dr. Auth Adrienn

Dr. Auth Adrienn

Gyermekfogorvos

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett. A diploma megszerzése után a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján kezdte meg a gyermekfogászati szakképzést. Gyermekfogászati és fogszabályozási kezelések mellett részt vesz klinikai kutatásban és a fogorvostan hallgatók oktatásában. Angolul és németül beszél.

“Kihívásnak tekintem a kis pácienseim bizalmának elnyerését, amit nem lehet elég korán kezdeni, hiszen együtt sikerülhet megelőznünk számos fogászati probléma kialakulását.”

Dr. Dénes Nóra

Dr. Dénes Nóra

Gyermekfogorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi szakán végzett. Bájos és kedves mivoltának köszönhetően a gyermekek hamar együttműködővé vállnak a székében. Frissen végzett fogorvosként különösen ügyel, hogy páciensek problémáit a legmodernebb és legfejlettebb módszerekkel kezelje. A kis kopék mesét nézhetnek a kezelések közben, míg a doktornő rövid idő alatt elvégezheti a szükséges kezelést.

“Fontosnak tartom, hogy a gyerekek ne az elavult tévhitekben nőjenek fel, mert fogaik egészségének megőrzése már kis korban feladatunk. Szeretném minél korábban megmutatni nekik, hogy nincs félnivalójuk a fogorvostól, így megalapozva, hogy a rendszeres vizsgálatok később az életük részét képezzék.”

Dr. Balogh Enikő

Dr. Balogh Enikő

Gyermekfogorvos

2018.-ban végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Jelenleg a Semmelweis Egyetemen a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetben fogszabályozó rezidens. Az egyetem évei alatt igyekezett minden lehetőséget kihasználni, hogy az elméleti tudás elsajátítása mellett már hallgatóként a páciensekkel történő kommunikációban is a lehető legtöbbet fejlődjön. Részt vet a Kárpátaljai egészségügyi szűréseken, az Egészséges Száj Napján és a Sziget Fesztiválon tartott prevención, így lehetősége volt minden korosztálynak szájápolási tanácsot adni. Önállóan is szervezett és tartott számos óvodai és általános iskolai prevenciós alkalmat, ahol játszva vezette be a gyermekeket a szájápolás világába.

„Legtöbb örömömet a gyerekkel töltött időben leltem. Lenyűgöz, ahogy a gyermeki naivitásuk a talpraesettséggel és az elszántsággal párosodni tud. Mi felnőttek is gyakran sokat tanulhatnánk tőlük. A Bátor Tábor önkénteseként tapasztalatból tudom, hogy a dicséret, a megfelelő motiváció életeket változtathat, és változtat is. A Táborozók számára a Bátor Tábor csodaországot jelenti, ahol tényleg minden lehetséges. Éppen ezért szeretném, ha a fogorvosi rendelőm is egy kis csodaország lenne, ahol nem kell félni, ahová a gyerekek bátran és szívesen járnak. Célom, hogy a kis pacienseink szeressenek fogorvoshoz járni, szeressenek fogat mosni, értsék meg a szájápolás miértjét és fontosságát, tudatosan figyeljenek oda fogaik épségére, igényük legyen a rendszeres kontrollra és önfeledt mosollyal magabiztos felnőttként is tudjanak jó példát mutatni a következő generációknak.”

Dr. Szekér Julianna

Dr. Szekér Julianna

Gyermekfogorvos

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett diplomát 2016-ban. Már az egyetemi évek alatt is érdeklődött a gyermekfogászat és a fogszabályozás iránt; szakdolgozatát is ebből a témából írta. Angolul és németül beszél.
A diploma megszerzését követően a Fogászati-és Szájsebészeti Oktató Intézet Gyermekfogászati Osztályán töltötte rezidens éveit. Az ott eltöltött idő alatt rengeteg szakmai tapasztalatra tett szert, lehetősége nyílt széleskörben megismerkedni nemcsak a gyermekfogászat, de az általános fogászat különböző területeivel is. Ennek köszönhetően gyorsan és magabiztosan tudja megoldani a problémákat, örömmel végzi gyerekfogászati munkáját.

„Fontosnak tartom, hogy kedvesen, de kellő határozottsággal fogadjam és kezeljem kis betegeimet, egyúttal velük együttműködve a lehető legjobb ellátást biztosítsam nekik, hogy a jövőben is szívesen járjanak fogászatra.”

Dr. Bognár Zsuzsanna

Dr. Bognár Zsuzsanna

Aneszteziológus

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végzett. 2010-ben aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgát tett. 2005 és 2014 között a Pécsi Tudományegyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetében szerzett szakmai tapasztalatokat, emellett az orvostanhallgatók és a rezidensek oktatásában is részt vett magyar, angol és német nyelven. 2014-től a főváros több egészségügyi intézményében lát el aneszteziológiai feladatokat. 2017-től csatlakozott a Dentálkópé csapatához. Munkája során kiemelten fontosnak tartja a páciensekkel szembeni empatikus és emberséges hozzáállást. Kedvenc időtöltése az olvasás és a túrázás.
Angolul és németül beszél.

„Külön kis kaland a kis kópékkal együtt szelídíteni a félelmeiket a bátorság szérumot is tartalmazó varázsitallal.”

Google+