1121 Budapest, Zugligeti út 60

A Mosoly Szakértői

Zelki Soma

Recepció vezető

2016 tavaszától dolgozik a DentalCoop csapatában. Szabadidejében vízilabda mérkőzéseken működik közre a Magyar Vízilabda Szövetség hivatalos játékvezetőjeként, emellett levelező tagozaton tanul szakedzőnek. A sportban is elsődleges célja, hogy megszerettesse a fiatalokkal a rendszeres testmozgást, a fogászat terén is törekszik, hogy a rendelőbe érkező gyerekeket illetve felnőtteket egyaránt az egészséges életmódra buzdítsa. Angolul beszél.

„Munkám során legnagyobb öröm számomra, amikor elégedetten, széles mosollyal látom távozni pácienseinket. Mindent megteszek, hogy a kezelést megelőző pillantok a lehető legkellemesebben teljenek.”

Pribay Veronika

Fogászati recepciós

2015 júniusában csatlakozott a DentalCoop teamhez. Érettségi után felsőfokú szakképesítést szerzett, mint idegenforgalmi szakmenedzser és idegenvezető. Szabadidejét a zene tölti ki, aktív tagja a Csíkszerda kórusnak. Angol nyelven beszél.

„Barátságos, nyitott természetemmel, a hozzám fordulók iránt tanúsított figyelemmel és megértéssel szeretném elérni, hogy pácienseink nyugodt szívvel, bizalommal forduljanak hozzánk és itt tartózkodásuk a lehető legkellemesebben teljen.

Futó Péter

Fogászati recepciós

2017-ben csatlakozott a DentalCoop csapatához. Munkája mellett a Szegedi Tudományegyetem levelezős pszichológus hallgatója. Szabadidejében fotózással foglalkozik, illetve szenvedélye a futás is. Folyékonyan beszél angolul.

„Fontos számomra, hogy a hozzánk érkező páciensek minél kevesebb stresszel, szorongással foglaljanak helyet a kezelőszékbe.”