1121 Budapest, Zugligeti út 60

A Mosoly Szakértői

Zelki Soma

Recepció vezető

2016 tavaszától a DentalCoop csapatának tagja. Szabadidejében a Magyar Vízilabda Szövetség hivatalos játékvezetőjeként működik közre mérkőzéseken. Rajong a jó filmekért, imád megismerni új kultúrákat és szeret zongorázni. Angolul folyékonyan beszél.

„Ősrégi berögződés, hogy a fogorvostól félni kell, és én tudom milyen szorongással teli érkezni valahova. Ilyenkor engem az nyugtat meg, ha meglátom a modern technikai eszközöket, valamint a tapasztalt, magabiztos orvosi teamet. Szerencsére a DentalCoop mindezt biztosítja, így hitelesen tudok a pácienseink számára támaszt nyújtani.”

Pribay Veronika

Fogászati recepciós

2015 júniusában csatlakozott a DentalCoop teamhez. Érettségi után felsőfokú szakképesítést szerzett, mint idegenforgalmi szakmenedzser és idegenvezető. Szabadidejét a zene tölti ki, aktív tagja a Csíkszerda kórusnak. Angol nyelven beszél.

„Barátságos, nyitott természetemmel, a hozzám fordulók iránt tanúsított figyelemmel és megértéssel szeretném elérni, hogy pácienseink nyugodt szívvel, bizalommal forduljanak hozzánk és itt tartózkodásuk a lehető legkellemesebben teljen.

Futó Péter

Fogászati recepciós

2017-ben csatlakozott a DentalCoop csapatához. Munkája mellett a Szegedi Tudományegyetem levelezős pszichológus hallgatója. Szabadidejében fotózással foglalkozik, illetve szenvedélye a futás is. Folyékonyan beszél angolul.

„Fontos számomra, hogy a hozzánk érkező páciensek minél kevesebb stresszel, szorongással foglaljanak helyet a kezelőszékbe.”

Google+