1121 Budapest, Zugligeti út 60

A Mosoly Szakértői

Dr. Schatz Balázs

Dr. Schatz Balázs

Ügyvezető Igazgató
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos
Esztétikai specialista

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett, majd az Általános Orvostudományi Kart is elvégezte.
1999 –ben Fog és szájbetegségek szakvizsgát tett. 2011–ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos lett. 2002-től a DentalCoop fogászat tulajdonostársa és orvos-igazgatója.
Szakterülete a különböző implantátumokon vagy saját fogakon rögzülő fogpótlások készítése. Specialitása a természetes fogazathoz maximálisan illeszkedő teljes kerámia koronák és hidak kialakítása. A kerámia restaurációk területén hosszú távú tapasztalattal rendelkezik. 2005-óta használja praxisában a nemzetközileg elismert Procera cirkónium kerámia rendszert, a házban működő kiváló fogtechnikai laborral szorosan együttműködve.
Kihívásnak érzi a páciens arckarakteréhez leginkább passzoló harmonikus mosoly tervezését és különböző technikákkal történő megalkotását.
Angolul és portugálul beszél.

„Barátságos, higgadt természetem sokszor azonnal megnyugtatja félős pácienseimet, amint beülnek fogászati székembe! Tökéletes esztétikai eredményre törekszem, hiszen az így visszanyert magabiztosságukkal a pácienseim életminősségén is sikerül javítanom.”

Dr. Szilágyi Emese

Parodontológus fogszakorvos
Implantológus

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett. 1996-ban Fog- és szájbetegségek 2002-ben Parodontológia szakvizsgát tett.
Az egyetem elvégzését követően az USA –ban parodontológiai, szájsebészeti és endodonciai gyakorlaton vett részt.
1997-2011 között a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján egyetemi tanársegédként dolgozott, ahol parodontális regeneráció és parodontális betegek azonnali implantációja területén végzett kutatásokban, valamint az oktatásban és a Parodontológia tankönyv megírásában is aktívan részt vett.
Szakterülete a Parodontológia és az Implantológia. Specialitása a parodontális finom és mikrosebészet. Munkája meghatározó a rendelő prevenciós szemléletének kialakításában. Implantációs műtéteinél 1999-óta a Nobel Biocare világszerte elismert svéd gyártó legmegbízhatóbb implantátumait használja.
Angol nyelven beszél.

„Hálás vagyok a pácienseim bizalmáért és a teamnek, akikkel dolgozhatok. A Dentalcoopban végzett munkám életem egyik örömforrása!”

Dr. Kende Dóra

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos
Gyökérkezelő specialista

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvos Szakán végzett.
2009-ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szerzett.
2006 és 2015 között szakmai tapasztalatait a Pécsi Tudományegyetem Konzerváló Fogászati Osztályán szerezte, ahol a betegellátás mellett oktató és kutató munkát végzett. 2015 óta dolgozik a DentalCoopban.
Szakterülete a fogmegtartó kezelések valamint fémmentes, rögzített fogpótlások készítése. A fogmegtartó kezeléseken belül főként a bonyolult gyökércsatornájú fogak gyökérkezelésével foglalkozik.
Kihívásnak érzi a mosolygáskor előtűnő frontfogak problémáinak (elszíneződés, törés, rések, illetve torlódott fogazat, egyes fejlődési rendellenességek) helyreállítását kerámia héjak, koronák, valamint esztétikus tömőanyagok alkalmazásával.
Angolul és olaszul beszél.

„Jó hangulatban, precízen és nyugodtan szépet alkotni!”

Dr. Tausz Dóra

Fogszabályozó fogszakorvos

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett.
1996-ban Fog és szájbetegségek szakvizsgát, 2000-ben Fogszabályozás szakvizsgát szerzett. Szakmai tapasztalatait a Heim Pál Kórház Fogszabályozási Osztályán és a Rókus Kórház Fogszabályozó Szakrendelésén szerezte.
Oszlopos tagja a DentalCoop csapatának, hiszen 2003 óta dolgozik itt.
Szakterülete a fogszabályozás. Rendszeresen részt vesz hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseken és előadásokon. Kihívásnak érzi a bonyolult fogazati rendellenességek kezelését. Magas szintű betegellátó munkát végez mind a gyermek, mind pedig a felnőtt korosztály körében. Számos technikát alkalmazva, akár láthatatlan készülékekkel kezeli a különböző harapási eltéréseket, rendellenességeket.
Angolul és németül beszél.

„Nagyon jó érzés annak a lehetősége számomra, hogy a saját szakterületemen belül megtalálhatom a módját, hogy hogyan tehetek azért, hogy pácienseim elérjék azt, amit szeretnének!”

Dr. Wiedemann Norbert

Dr. Wiedemann Norbert

Szájsebész, implantológus

A Pécsi Orvostudományi Egyetem: Fogorvosi szakán diplomázott 2006-ban. 2009-ig a PTE Fogászati és Szájsebészeti Klinika központi gyakornoka volt, dentoalveolaris sebész szakvizsgát tett.
Szakmai tapasztalatokat különböző magánrendelőkben szerzett, Pécsett, gyakorlott a fogászati implantológia és a szájsebészet minden területén. Rendelésén jó hangulatban és nem utolsó sorban tökéletesen biztonságban érezhetik magukat a páciensek. Szabadidejében a téli sportok, a triatlon és a családja szerelmese, feleségével 4 gyermeket nevelnek.

„A lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb módon szeretem helyreállítani a dolgokat. Célom: lelkiismeretesnek maradni minden áron.”

Dr. Kárász Szilvia

Gyermekfogorvos

Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett. 2011-ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szerzett. Szakmai tapasztalatra a XI. Kerületi Önkormányzati Szakrendelésen tett szert. 2009-ben kezdett rendelőnk gyermekfogászatán dolgozni. Szakterülete a gyermekfogászat. Specialitása a nehezen kezelhető-, fogyatékkal élő-, vagy autista gyermekek fogászati kezelése. Kihívásnak érzi a szorongó kisgyermekek fogászati ellátását. Ezért sokszor aneszteziológus segítségével bódításban vagy altatásban is végez kezelést.
Angolul és németül beszél.

„Fontos feladatomnak érzem, hogy megalapozzam már egészen kisgyermek korban az orvos és a páciens felhőtlen kapcsolatát, hogy felnőttként is szorongás és félelem nélkül tudjon fogorvosi székbe ülni, illetve jó érzéssel tudjon részt venni a rendszeres ellenőrzéseken.”

Dr. Sebők Vivien Brigitta

Dr. Sebők Vivien Brigitta

Általános fogorvos

2013-ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2014-től tagja a DentalCoop fogorvosi teamnek.
2015-től Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakirányban megkezdte a rezidensképzést, így a legfrissebb ismeretek birtokában tudja gyógyítani a DentalCoop felnőtt pácienseit.
Kihívásnak érzi minden fog esztétikus és funkcionális ellátását, legyen szó egy egyszerű tömésről vagy a legmodernebb Procera technológiával készült speciális kerámia pótlásokról.
Angolul beszél.

„Szeretem a szakmámat. A fogorvoslás számomra nem munka, hanem hivatás. Frissen végzett fogorvosként a legújabb technikákkal és a legmegfelelőbb anyagválasztással precíz ellátásban szeretném részesíteni a pácienseimet.”

Dr. Auth Adrienn

Dr. Auth Adrienn

Gyermekfogorvos

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett. A diploma megszerzése után a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján kezdte meg a gyermekfogászati szakképzést. Gyermekfogászati és fogszabályozási kezelések mellett részt vesz klinikai kutatásban és a fogorvostan hallgatók oktatásában. Angolul és németül beszél.

“Kihívásnak tekintem a kis pácienseim bizalmának elnyerését, amit nem lehet elég korán kezdeni, hiszen együtt sikerülhet megelőznünk számos fogászati probléma kialakulását.”

Dr. Breiner Marcell

Dr. Breiner Marcell

Általános fogorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végzett. A DentalCoop fogorvosi csapatának fiatal, lelkes tagja. Ez a közösség ideális szakmai környezetet biztosít ahhoz, hogy a felhalmozott friss, naprakész tudását magabiztosan fordíthassa a páciensek javára a mindennapokban. Munkájának fókuszában a fogazat természetes esztétikájának helyreállítása áll, minimál-invazív módszerekkel, maximálisan figyelembe véve a fogak biológiai, mechanikai és funkcionális egységét. Érdeklődési területe a parodontológia, melyből szakvizsga megszerzésére készül. Angolul és olaszul beszél.

„Itt a hangulat vidám, a közösség barátságos, a magasszintű szakmaiság megkérdőjelezhetetlen. A páciens visszatérő mosolya jelenti a mindennapok örömét. Ilyen szakmai és munkatársi közegről álmodik, aki fogorvosként magasra helyezi a mércét, mert az elvárások meghaladása a cél.”

Dr. Dénes Nóra

Gyermekfogorvos

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi szakán végzett. Bájos és kedves mivoltának köszönhetően a gyermekek hamar együttműködővé vállnak a székében. Frissen végzett fogorvosként különösen ügyel, hogy páciensek problémáit a legmodernebb és legfejlettebb módszerekkel kezelje. A kis kopék mesét nézhetnek a kezelések közben, míg a doktornő rövid idő alatt elvégezheti a szükséges kezelést.

“Fontosnak tartom, hogy a gyerekek ne az elavult tévhitekben nőjenek fel, mert fogaik egészségének megőrzése már kis korban feladatunk. Szeretném minél korábban megmutatni nekik, hogy nincs félnivalójuk a fogorvostól, így megalapozva, hogy a rendszeres vizsgálatok később az életük részét képezzék.” 

Google+